13.05.2012

3 summer looks


Before night fallsEt enkelt men samtidig kult sommerantrekk. Rå kult smykke til og neon gule sko som spriter opp antrekket. rosa leppestift er alltid stilig å bruke. Et antrekk som er egentlig ganske perfekt til festival... Kanskje legge til et par Converse istedenfor ;)


roughEt tøft antrekk til sommeren. Bare fordi det er sommer kan man fortsatt bruke jeans uten at det blir for varmt. Som dette. Bruk en kul singlet til og kanskje en denim vest over som det antrekket her. Eller så kan du bare ta på deg en løs cardigan til. Legg til et par sko til, hæler eller flats. I dette tilfellet valget jeg et par råkule gull hæler fra Zara for å ha en liten feminin tvist til + knall rød leppestift. Til slutt legg til litt smykker! 
Glittery blueHer et et festantrekk til sommeren. Den blomstertoppen er bare perfekt og utrolig søt! Skjørtet er virkelig fint, du kan finne et sånt type skjørt på Gina Tricot, det samme gjelder toppen :) De hvite acne solbrillene er bare rå kule og det samme gjelder Celine glitter skoa. Tror det er et par sko du enten elsker eller hater. Jeg derimot ELSKER dem. Drit fine! Clutchen toner ned antrekket litt med lyse farger og passer perfekt med den nydelige Deborah Lippman neglelakken. Skulle gjerne hatt dette antrekket. 


8 kommentarer:

 1. kjempefine antrekk, digger stilen din :)

  SvarSlett
 2. like first look! New follower;)

  Lili, http://natcosmetics.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Likte veeldig godt de to første :)

  SvarSlett
 4. Åh, Kiiim ! Du har så irriterende bra stil :) vilhaalt

  SvarSlett
  Svar
  1. wee, du er søt min venn! Du har en irriterende bra stil du å!!! :)

   Slett