26.06.2012

Festival looks
Simple:

Dette er vel er veldig "typisk" Festivalantrekk. En kombinasjon av enkel og tøft + frynser. Det skal ikke mye til for å få et kult festivalantrekk! Legg til enkle smykker som noen ringer eller ta på mange friendship braclets på armen.. Love.

Crochet:

Hekle kjoler er sykt kult syntes jeg! Og funker jo rått til festivaler om du klarer å kombinere det riktig. Ta på en kul oversized denimjakke over. Flate sko til, som de over. Et tynt enkelt svart belte og til slutt en veske som passer så fint til. OG vips, så har du et fint festival antrekk. GIRLY:

Dette er mer av den feminine stilen til festivaler. Maxiskjørt er alltid fint. Legg til en crop top/korsett lignende topper til. Enkle, fine sandler om festivalen du skal på ikke er så gjørmete! Da kan du bytte det ut med et par boots. Om du er redd for å tråkke på skjørtet ditt, så er det bare å knyte det opp til en liten knyte på siden! Noe som egentlig er ganske kult ;) Igjen, enda en veske som bare passer så utrolig perfekt til festivaler, tror det har noe med at det er brunt skinn og det fine mønstret på den! 
Inspo:Bilder fra Weheartit. Det siste har jeg satt sammen selv.


Selv skal ikke jeg til festivaler i år, men håper på å få sjansen til å dra kanskje neste år. Hadde vært utrolig kult å få opplevd det. Noen av dere som skal på festivaler i år?

3 kommentarer:

 1. Alle disse antrekkene var superkule! Og gøy at det er flere som fortsatt liker polyvore!

  SvarSlett
 2. Awwwwoooo! Den nederste var såå elskbar! Og de to andre var absolutt noe du kan kjøpe til megg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hahah.. jeg vil ha de selv såå, no outfits for u my friend <3

   Slett