19.05.2012

Boyfriend jeans. All white. Print.


Boyfriend jeans



'Boyfriend Jeans' Er veldig populært iår. Og et enkelt plagg som man kan kombinere på forskjellige måter som enten enkelt, feminint, eller gjøre det litt røft. Hvis du ser over så har jeg valgt en litt mer feminin topp til som går utover nederst + råkule J.C sko. Legg til en veske som spriter opp antrekket og gjør det enda mer 'spennende'. Så dette antrekket er vel en blanding av feminint og røft. Selv syns jeg boyfriend jeans er ganske kule, men vet ikke om det er noe som jeg kommer til å kle. Om jeg i det hele tatt skulle hatt det på, kunne jeg like godt ha det antrekket over.  Dere kan trykket på plagget for å finne ut hvor det kommer fra (under antrekket).



white


'Hel hvitt antrekk' er noe jeg syns er ganske fint og som kan gjøres på forskjellige måter. Her valgte jeg rett  og slett en super enkelt hvit t-skjorte som man kan knyte opp i en knute isteden for å stappe den ned i skjørtet, for å gjøre det litt annerledes. Skjørtet er see-through fra knærne og ned og som jeg personlig syns er råkult. Oransje belte til for ha litt farger og som passer perfekt med hvitt. En paljett clutch som har lyse pastell farger i seg og til slutt disse råe hvite wedgesene fra nelly. Fintfintfint.


blue


'Print og mønster' er virkelig noe av det kuleste man kan ha på klær etter min mening + nagler og slike ting. Ihvertfall, jeg døde litt når jeg kom borti denne fine, råkule, fantastiske kjolen her. Ahhh,
det blåe printet er bare FDPGFDPJGDFGL fint. Det ser litt ut som kunst må jeg si... Syns dere ikke? Igjen har jeg valgt de kule skoene fra Zara til et outfitset. Jeg kan bare forestille meg de skoene til den kjolen. Det passer så bra! Siden kjolen i seg selv er veldig fin, valgte jeg ingen smykker. Men en fin svart veske til. Du kan erstatte smykker med blå neglelakk som passer veldig fint med kjolen!



Til slutt....

details


Smykker, neglelakk, sminke osv. 

Kollasjene har jeg selv satt sammen på Polyvore.com og bildene er fra WHI.

Nå har jeg brukt en stund på dette innlegget så jeg håper dere liker det! Husk å legg igjen respons da dere :) 

5 kommentarer:

  1. DIggbart, hele pakka! Vet ikke helt hva jeg liker best jeg ass :P

    SvarSlett
  2. Har såå lyst på et par boyfriend jeans, og elsker hvitt kombinert med den gulfargen! Herlig innlegg :)

    SvarSlett
  3. Galet snyggt, alltihop!

    SvarSlett