03.08.2012

ANSWERS PART ONE.

Hvem er stilikonet ditt? Om du har da så klart.
Jeg har alltid blitt inspirert av stilen til Oliva Palermo. Så hun er nok stilikonet mitt. Ellers så blir jeg inspirert av bloggere og streetstyle. 

Hvor henter du inspirasjon til stilen og bloggen din?
Når det gjelder inspirasjon til stilen min, så får jeg det av å se på andre bloggere og antrekkene dems. Bilder på Weheartit, tumblr etc. Ellers så prøver jeg bare finne nye måter å bruke et plagg på, og ha det litt gøy med klærne. Inspirasjon til bloggen er jo egentlig det samme, stilen min er enkel så derfor er også designet på bloggen min veldig enkelt, ikke så mye dill dall på designet. Og til innlegger så blir jeg jo selvfølgelig igjen inspirert av andre bloggere, og ting rundt meg.


Hvor kjøper du de fleste klærne dine ?
De fleste klærne mine kjøper jeg på Bikbok og H&M, litt på Gina Tricot, Monki og Weekday.

Noen butikker og anbefale ?
Hmm.. De fleste butikker jeg liker har jo sikkert dere alle hørt om, men Monki og Weekday er virkelig butikker du må innom! Uansett jeg ikke har kjempe mange plagg derfra, så blir jeg alltid inspirert av plaggene hver gang jeg går ut fra butikkene.

Har du hatt det gøy i sommer?
Njaa, har jo hatt det gøy med venner og slikt. Men har jo også sittet en del hjemme i sommer. Og været er ikke noe du kan skryte av heller!Hvilke blogger leser du? og hvorfor?
Jeg har tidligere skrevet et innlegg over en liste av blogger som jeg leser som du finner HER. Grunnen til at jeg leser disse bloggene er pgr. Av alle de forskjellige og fantastiske stilene, alle disse har hver sin måte og blogge på! Det liker jeg. De bloggene er virkelig verdt å ta en titt på. Jeg lover.

Yndlings butikk/merke?
Weekday og Monki er fav. Butikkene.. Vet ikke helt om jeg har noen favoritt merker, men Acne har veldig mange fine plagg!
Favoritt designer?
Det vet jeg faktisk ikke! Veldig mange talentfulle designere der ute.

Hva vil du bli når du blir "stor"?
Har utrolig lyst å jobbe med mote, og den ultimate drømmen er å bli en stylist! Virker så utrolig gøy. Kan heller ikke tenke meg å jobbe med noe annet enn mote...


DEL 2 KOMMER SNART.

6 kommentarer:

 1. Du er heldig som fikk noen spørsmål! jeg har ikke nok spørsmål til 1 del engang jeg haha! Bra svar!

  SvarSlett
 2. jeg finner ikke acne jeg .

  SvarSlett
  Svar
  1. det ligger på Karl johan et sted ;)

   Slett
 3. i love acne store :)

  http://areyougonnabemygirl.tk/

  SvarSlett