03.08.2012

ANSWERS PART TWO.

Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville det vært?
Åh, den er litt vanskelig. Men jeg kunne kanskje tenkt meg å bo i byer som, N.Y.C, L.A, LONDON eller PARIS. Alle disse byene virker så herlige og fantastiske.

Har du noen bra DIY-TIPS?
Farging og bleking av shorts er veldig kult! Sette på ting etc. Hehe.. Er ikke så veldig kreativ når det gjelder DIY prosjekter, kommer bare på sånne «typiske» prosjekter alle har gjort før..


Hva synes vennene dine om stilen din?

Vennene mine liker stilen min de :) Jeg har ikke en ekstrem stil som står veldig ut. Men tror klassen min har nå skjønt at jeg elsker mote.. haha. Med tanken at jeg ble «Klassens motefreak» De støtter stilen min.


Hva slags kamera bruker du?
Jeg bruker en Canon G12.


Hvordan tar du outfit bildene dine?

Enten så får jeg noen av vennene mine til å ta dem for meg eller så er det selvutløser som funker.


Tjener du penger på bloggen din?

Nei det gjør jeg ikke!


Skal du konformeres?

Nei, det skal jeg ikke.
Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi det gjør sånn at jeg kan "dele stilen min" med andre, og ved hjelp av bloggen så utvikler stilen min hele tiden. Noe som er bra, for da kan jeg prøve meg litt fram. Også er det alltid koselig når noen stikker innom bloggen og legger igjen en koselig kommentar. Da blir jeg glad. Spesielt når de sier at de elsker bloggen min, og liker stilen min. Det er det beste. Itillegg er det veldig gøy og spennende, bloggen gir meg lov til å kle meg som jeg vil og drite i hva andre mener, noe som kan være litt vanskelig noen ganger.  Så liker jeg at folk blir inspirert av bloggen min. Blogg er gøy! Det er vel en hobby for meg...


Hvem er bestevennen din?

Jeg er så heldig at jeg er omringet av fantastiske jentevenner. Men navn trenger jeg ikke å nevne.


Håper dere har fått svar på det dere ville få svar på! Er det noe dere vil jeg skal svare litt bedre på så er det bare å si ifra i kommentar feltet eller sende meg en mail. Vi snakkes.

1 kommentar: